Kolejne spotkanie z mieszkańcami we Wrzeszcz Dolnym

czwartek, 06 kwiecień 2017
We czwartek, 20 kwietnia i wtorek 25 kwietnia w Dolnym Wrzeszczu odbędą się kolejne konsultacje na temat rozbudowy miejskiej sieci ciepłowniczej. W związku z dużym zainteresowaniem mieszkańców – Grupa GPEC uruchamia, także od 21 kwietnia mobilny punkt konsultacyjny oraz kontynuuje specjalną infolinię.

Aby w kompleksowy sposób przekazać informacje na temat możliwości przyłączenia się do sieci Grupa GPEC:

1. Uruchamiła specjalną infolinię dla mieszkańców dostępną pod nr 58 52 43 699.

2. Od 21 do 25 kwietnia (poza weekendem) w okolicy ul. Lelewela 19 w Gdańsku uruchomiła mobilny punkt konsultacyjny Grupy GPEC, z ekspertami.

3. Zaplanowała kolejne spotkania z mieszkańcami na terenie Dolnego Wrzeszcza. Dokładne miejsca spotkań oraz wszystkie szczegóły są poniżej oraz na facebooku.

20.04.2017 r.
XIX LO w Gdańsku
godzina 18:00

25.04.2017 r.
lokalizacja w trakcie ustalania
godzina 18:00

Czego można będzie dowiedziec się na spotkaniach?

Podczas spotkań będzie można otrzymać szczegółowe informacje na temat planowanej rozbudowy sieci we Wrzeszczu Dolnym, uzyskać odpowiedzi na pytania związane z przyłączeniem się do niej, a także dowiedzieć się o możliwościach uzyskania dofinansowań miejskich na zmianę źródła ciepła.